Svaret var inte sjuk!

Publicerat: 2012-10-31 | 20:09:31 i Allmänt
Näpp inget halsont alls idag så det blev träning. Jag lyckades göra burpees på fötterna idag. Bara fem st, men ändå! Men passet var så jobbigt idag så jag fick lite kräka i munnen som jag var tvungen att svälja ner. Det kändes så där faktiskt.

Sjuk eller inte.. det är frågan

Publicerat: 2012-10-30 | 19:48:05 i Allmänt
Jag har ont i halsen, men känner mig inte ett dugg sjuk. Mycket märkligt. Vi får se hur det känns imorgon. Hoppas jag inte blir sjuk för då missar jag ett till träningspass. Jag är ledig på fredag så det blir ingen träning då. Ska bli lite skönt att ha et tlite längre uppehåll. Jag känner att min kropp behöver det nu. Jag börjar känna mig lite sliten.

Adams pirat-tårta

Publicerat: 2012-10-28 | 19:15:50 i Allmänt
Adam hade kalas i helgen. Han har fyllt fem och ville ha pirat tema på sitt kalas. jag fick därför möjlighet att göra en priat tårta. Super kul var det. Enkelt som bara den!

Det blev vanlig ljus botten med dumlefluff i första lagret och vaniljkräm på andra. Jag spacklade den med vaniljgrädde.

Den blev rätt fin faktiskt. Ett tag, när jag bara lagt på den hudfärgade marsipanen och den röda scarfen med prickar på, såg det ut som en av svamparna i Super Mario. Jag blev lite orolig, men det ordnade upp sig när hela ansiktet kom på plats!

Pistol

Publicerat: 2012-10-28 | 19:05:00 i Allmänt
På träningen i fredags:
Coach Calvin: "Today we're gonna do one legged squats. Also known as pistol. It's gonna feeeel gooood in those legs of yours. But tomorrow... not so much.. or the day after..."

Mhm... Sjuk träningsvärk efter det här. Knäböj på ett ben. See videon. Tro dock inte att jag gjorde i närheten av så här djupa. Det var mer en obalanserad ryckning i benet...


Jag har blivit galen

Publicerat: 2012-10-20 | 19:47:37 i Allmänt
Jag blev ju medlurad av min kompis och kollega Linda till Concor för att testa att träna cross fit. Jag är helt frälst. Det är det roligaste jag provat på sen jag höll på gymnastik när jag var liten! Sjukt jobbig träning. Det är nästan så att man kräks och dör varje gång, men känslan av att pressa sig så nära gränsen som möjligt är häftig. Jag är den mest otränade personen där. Alla är sjukt tränade och starka. Jag är sjukt sladdrig och svag. Men inte så länge till känner jag. Jag gör framsteg hela tiden och på en månad har jag minskat 8 cm i midjan och jag orkar mer och mer på träningen.

Idag var en så trist dag. Det bara regnade och jag vaknade aldrig riktigt. Till slut bytte jag om och gick ut och sprang. Japp! ni hörde rätt. Jag gick ut i regnet och sprang. Jag har blivit galen och det tackar jag www.concorcrossfit.se för!

Min önskelista

Publicerat: 2012-10-12 | 08:01:41 i Allmänt
Jag fyller år snart. Jag har några saker jag önskar mig i present om det är någon som hade tänkt köpa det.

1. Stor Öppen stjärntyll från Wilton.
2. Svart pulverfäg (att måla på marsipan med)
3. Allt i ett kräm. Jag tror den heter nude. Det är typ underlagskräm, solskyddsfaktor och återfuktande kräm i ett.
4. Tänk er vilka tårtor ni vill ha i framtiden och köp redskap så jag kan göra dem =)

Träning

Publicerat: 2012-10-08 | 06:42:36 i Allmänt
Jag köpte ett träningakort för ett tag sen. För dyrt egentligen, men det var bra villkor, kul träning och nära jobbet. Det kostar nästan 700 kr för en månad och jag fyllde i att set skulle börja gälla den 1/10. Dagen innan blev jag förkyld och har int kunnat utnyttja kortet. Idag bli första gången, så man kan säga att jag har köpt ett kort för 700 kr, för.tre veckors träning... Känns sådär faktiskt!

Skitdag!

Publicerat: 2012-10-04 | 20:44:28 i Allmänt
Jag gick upp som vanligt imorse och åkte med den vanliga färjan och den vanliga bussen. När jag nästan var framme vid jobbet kom jag på att jag inte hade datorn med mig. Det var bara att vända hem igen. Jag ringer Erik från bussen och säger grattis på födelsedagen och ber honom göra en frukostmacka och lite kaffe till mig, så det skulle vara klart när jag kom hem. Jag sprang hem från färjan slet åt mig frukosten, datorn och bilnyckeln. När jag ska sätta mig i bilen ropar Erik. "Färjan går nu du missar den!"

FAN!

Jag gick in och åt frukosten och drack mitt kaffe eftersom det var 30 minuter till nästa färja. Planen var att jag skulle parkera på infartsparkeringen i Ekerö. Där fanns det ingen ledig plats. Jag åkte till Brommaplan. Där fanns det ingen plats. Jag åkte till Abrahamsberg. Där fanns det ingen plats. Jag fick åka in till jobbet. Där hittade jag en superbra plats, men jag kunde inte betala för jag hade glömt plånboken hemma.

FAN!

När jag kom till bilen på eftermiddagen sitter det en gul lapp på vindrutan från Transportstyrelsen som uppmanar mig att betala 550 kronor inom 8 dagar.

FAN!

Tur att Erik fyller år och att det är kanelbullens dag. Annars hade den här dagen varit helt värdelös!

snabbtänkt liten rackare

Publicerat: 2012-10-04 | 06:21:09 i Idag sa Alva
Alva är sjuk och hon brukar alltid få en "vara sjuk present". Erik brukar alltid hitta på fiffiga sätt att ge henne den.
Följande samtal görs viskande eftersom jag sitter en meter ifrån hemlighetsmakarna...
Erik: "Alva! Gå och lägg pruttkudden under mammas stolsdyna."
Alva: "Jaaa!" Alva kommer fnissande tillbaka.
Alva: "Jag förstod precis vad du menade pappa! Jag lade pruttkudden på Nalle Puh pysselboken. Hihihihi!"
Erik: "Jaha.. men pysselboken var ju till dig som en vara sjuk present."
Alva: "Jaha!!"

IKEA reklam

Publicerat: 2012-10-03 | 20:40:23 i Allmänt
Erik åkte och köpte två skoställ på IKEA idag. När han kom hem.samlades hela familjen runt kartongerna och Alva var spänd av förväntan.
Alva: "Åh, pappa! Vad har du köpt?"
Erik: "Två skoställ."
Alva: "Åååååhhhh!! Toppen!"
Erik fortsätter riva uppehållet. Sen hjälper hela familjen till och skruvar ihop dem.




Stora Barriärrevet

Publicerat: 2012-10-02 | 21:32:40 i Idag sa Alva
Alva såg på lilla aktuelt (som är ett av hennes favoritprogram..) De hade ett inslag om att stora barriärrevet minskar i storlek och att forskare vill begränsa antalet sjöstjärnor, eftersom de äter upp korallerna.
Alva: "Åh! dit vill jag åka!"
Jag: "Jag har varit där."
Alva: "Dykte du där då?"
Jag: "Japp, det gjorde jag."
Alva: "Var det där din dykskola var?"
Jag: "Japp."
Alva: "Åh! Jag vill också gå i dykskola där. Kan vi åka dit?"
Jag: "Eh.. det skulle vara jättehärligt att göra det, men det är super duper dyrt och det tar en hel dag och en hel natt att flyga dit"
Alva: "Åh coolt! Jag vill sova på ett flygplan! Och för vi kommer kunna göra det när jag är 10 år och Tyra är 6 år för då kommer jag ha jättemycket pengar i min sparbössa. Den är liksom redan helt full typ!"
Jag: "Ja... vi får väl se om vi kan åka dit någon gång. Det vill nog både jag och pappa också!"

Jag surfade flyg till Australien... En första scanning av flygbolag ger mig ett pris på flygbiljett för hela familjen (utan hotell, dykkostnader och fickpengar) på ca 45.000. Alva önskar sig en större sparbössa i julklapp by the way!

Flyttfåglar nr 2

Publicerat: 2012-10-02 | 20:03:56 i Idag sa Alva
Ett gäng fåglar flyger i en V-formation på TV'n.
Alva: "Är det där flyttfåglar?"
Jag: "Japp. Nu flyger de till varmare länder." Jag tänkte ju inte alls på att hon tyckte det var sorgligt!! Alvas haka börjar darra.
Alva: "Jag tycker inte vi ska titta på det här mer mamma..."
Jag: "Oj då, men vi måste inte det... men de kan inte bo här när det är kallt. det finns ingen mat till dem då så de flyger dit det finns mat där de har det bra på vintern.
Alva: "UUUÄHÄHÄHÄ!!! Men jag tycker ändå att det är sorgilgt!!"
Jag: "Så! Nu har jag bytt.."

Tittut!

Publicerat: 2012-10-02 | 19:58:00 i Tyra
Var är Mamma?
 
 
 
HÄÄÄÄR ÄR MAMMA! TITTUT!
 

RSS 2.0