Så var det med det

Publicerat: 2013-03-25 | 21:23:27 i
Jag är ju ledig på torsdag så jag kan inte alls luncha med pappa. Så var det med det. Hoppas vi kan hitta en annan dag.

Kunde lika gärna åkt till Vällingby simhall

Publicerat: 2013-03-24 | 11:44:52 i
Idag ska vi åka hem. Bussen som ska köra oss till flygplatsen går kl 15 från hotellet. Vi behövde därför hitta på något för att få timmarna att gå. Thermalbad är ju en måste-grej här i Budapest. Vi valde det som låg närmast hotellet. Jag tror också det är det mest kända. Man betalar en slant i inträde och för att hyra handduk. Utifrån ser det superfint och pampigt ut, men inne ser det ut som en institution på 70-talet. Poolen med varmt vatten låg utomhus och var svinkall. Man fick inte ha skor så vi fick springa som galningar barfota i bikini till en bänk och slänga handduken där, springa vidare till poolen och sjunka ner i det varma vattnet... fast vattnet var kallt. I luften var det någon plusgrad och i vattnet var det kanske 37 grader. Man hade behövt mycket varmare vatten för att det skulle vara skönt. Dessutom finns det ju inget att göra. Vi låg i och huttrade i tio minuter sen gick vi till bastun.




Budapest

Publicerat: 2013-03-23 | 15:32:35 i
Idag har vi gått och gått och gått och gått och gått.. ja, ni kanske fattar. Benen bär mig nästan inte längre. Inte en grej har jag köpt. Är inte för imponerad av shoppingen. Det känns som att vi missat någon stor shopping galleria. Det här kan inte vara allt. Det bor 2 miljoner personer i den här staden. Alla kan inte handla sina kläder på två gator. Ikväll ska vi äta nära hotellet. Orkar inte gå mer nu. Imorgon blir det nog termalbad.

Pappa

Publicerat: 2013-03-21 | 19:25:27 i
Jag är nu vän med pappa på Facebook. Vi ska träffas nästa vecka och äta lunch. Som prins Daniel sa när Estelle föddes: "Känslorna är lite all over the Place."

Jenny 3 år, packar sin lilla skottkärra och.bubblar av glädje för att pappa.ska komma. Hon vet ju inte att mamma snart kommer och talar om att pappa inte alls kommer. Inte den här gången heller.

Jenny 14 år, Skriker att hon hatar honom. Hon har faktiskt klarat sig hela livet utan honom. Han ska inte tro att han kan komma nu helt plötsligt, som om inget hänt. Som att han inte har haft sönder mig. Hon tänker nog be honom dra åt helvete nästa vecka.

Jenny 23 år, Har inga som helst förväntningar. Det är en engångs grej. Vi kommer ses nästa vecka sen blir det inget mer och det är ok.

Jenny 33 år, är jäkligt nyfiken och ser försiktigt fram emot lunchen.

Fårhvudet

Publicerat: 2013-03-01 | 21:31:00 i Allmänt
Jag fick en fråga om varför jag gjort ett fårhuvud. Lät kanske lite märkligt, men det var det inte. Jag gjorde fåret Shaun cupcakes till Tyra när hon fyllde ett år. Lägger en bild här. Inte världens bästa bild...


Kul att vara född i stekpannans tecken

Publicerat: 2013-03-01 | 05:57:14 i
Jag, Alva och Tyra satt i bilen på väg hem från min mammas kalas. Det var stjärnklart och Alva försökte hitta stjärntecken.
Alva: "Mamma! Jag ser.. eller finns det ett stjärntecken som heter stekpannan."
Jag: "Nä, det gör det inte." Jag är såklart inte helt säker eftersom jag inte kan varenda stjärntecken... men stekpannan..?
Alva: "Nähä, vad synd ä, för jag ser en fyrkant med ett sträck från."
Jag: "Det kanske är stora Björn du ser då. Den ser nämligen lite ut som en stekpanna.

Nackspärr from hell

Publicerat: 2013-03-01 | 05:49:46 i
I onsdags vaknade jag och kom inte ur sängen. Erik hade somnat hos Tyra så jag var ensam och övergiven med min smärta. Jag tyckte sjukt synd om mig själv. Det tog 45 att komma upp ur sängen och jag har inte den typen av marginaler på morgonen. När jag kom upp kände jag att jag även hade sjukt ont i magen och var tvungen att ta en Samarin. Tyvärr låg de högt upp och jag är, som ni förmodligen känner till, inte så lång. Jag var tvungen att väcka Erik och be honom om hjälp. Han idiotförklarade mig med blicken och vi diskuterade bilkörning med nackspärr... och beslutade att det kanske var bäst att stanna hemma. Problemet med det är att jag ska ta över en kollega som ska vara föräldraledig och han har sin sista dag idag och vi var såklart inte klara med överlämningen... Men det var omöjligt att ta sig iväg någonstans.

Dagen spenderades i soffan framför TV'n tittandes på tonårsflickor serien vampire diaries. Efter ett tag var jag så uttråkad så jag meckade ihop ett par converse skor i marsipan, till doptårtorna jag håller på med. döDe blev rätt så bra, med tanke på att jag aldrig modellerat något mer avancerat än ett får-huvud.




RSS 2.0