Mor

Publicerat: 2013-05-26 | 22:06:46 i
Idag har vi firat mamma. Någon som lyckats få ordning på fyra tjejer är värd att firas varje dag. Men eftersom det inte är realistiskt så håller vi oss till födelsedag och morsdag. Vi alla fikade hemma hos mamma och eftersom det blivit lite av en tradition att döttrarna är bakfulla när vi firar mamma så var jag den enda som inte hade varit på kalas dagen innan. Det gjorde att det blev en hel del tårta över. Hoppas mammas jobbarkompisar gillar den imorgon. För jag misstänker att hon tar med den dit. Jag gjorde en supersmart chokladtårta med chokladfrosting, med smak av apelsin. Den pyntades med färska hallon och citronmeliss och såg ut så här.



Jag kan inte röra mig idag!

Publicerat: 2013-05-18 | 13:30:41 i
Igår gjorde vi två övningar som inte direkt känns just när man gör dem, men dagen efter känns de desto mer! Det ena var tuck hang. Då ska man hänga i en stång med knäna upp i 90 grader. Typ som när man sitter mot en vägged benen i 90 grader. Den är as jobbig, men det känns inte så mycket i magen utan mer typ hela kroppen. Den andra är deadlift med raka ben. Igår körde vi med 20 kg. Då ska man med raka ben lyfta 20 kg från golvet upp tills höfterna är uträtade. Det känns inte alls jobbigt och man tänker varje gång att man borde ta tyngre vikt på den övningen. Idag känner jag att 20 kg var lagom. Magmusklerna sitter i en knut mitt på magen så jag kan knappt gå upprätt.

Ändrad inställning

Publicerat: 2013-05-16 | 06:20:42 i
Jag har märkt en ändring hos mig själv. För några månader sen tog jag varje tillfälle och ursäkt jag hade till att inte träna. De ursäkterna jag hade att inte träna har blivit ursäkter att träna nu. Att röra på mig har blivit lösningen på mycket.

Trött?- Träna!
Huvudvärk? -Träna!
Dåligt humör? -Träna!
PMS? - Träna!
Stressad? - Träna!
Uttråkad? - Träna!
Ont i halsen? - Lägg dig på soffan och tryck i dig massor med godis!

Dagens skryt

Publicerat: 2013-05-09 | 23:52:44 i
Innan jag började träna kunde jag göra max tio armhävningar på knä. MAX! Knappt att jag klarade det. Vid nyår satte jag som mål att klara 10 armhävningar på tå. Idag testade jag innan jag gick och la mig. JAG KLARADE 10 PÅ TÅ! Woop woop! Jag skickade genast skryt-sms till Erik som inte var hemma och bevittnade sin sjukt starka fru uppnå sitt års-mål redan i maj. Han svarade att jag var störd... Stört stark kanske!

Så var det Tyras tur

Publicerat: 2013-05-02 | 19:50:13 i
Erik är fortfarande så sjuk att han mest ligger i sängen. Igår var febern uppe på 39 igen. Idag när jag satt och myste med Tyra i soffan kände jag att hon var varm. 38,4 hade hon. Såklart. Vad är det med min familj?? Jag är den enda som inte varit sjuk än. Jag säger än eftersom min tur säkert kommer snart.

Mitt jobb fyller 10 år imorgon och det ska firas med pompa och ståt. Jag var uttagen att göra ett grupp arbete i morgon på förmiddagen för att ta fram ett förslag på hur vi ska utmana de andra operatörerna. Resultatet skulle vi presentera för ledningen på eftermiddagen. På kvällen var det stor fest på ett ställe i stan. Jag får helt enkelt fira med gnäll och gråt här hemma.

Tyra har gnällt över att hon har ont i snippan. Jag hoppas verkligen inte hon har urinvägsinfektion! Det är inte kul!

RSS 2.0