Shopping

Igår åkte vi in till stan för att köpa vårskor till Alva. Hon hade bara fodrade stövlar och vinterkängor och det börjar bli lite för varmt! Vi hittade ett par neongröna gummistövlar och ett par jättefina "springskor". Vi köpte även tre böcker på bokrean. En som heter Baka med LCHF så jag kan baka lite till Alvas födelsedag. Erik köpte en om löpning. Den andra boken kan jag inte säga för den ska vi ge bort till en person som känner en person som läser den här bloggen! Vi köpte även en baddräkt till Alva eftersom hon bara har en soldräkt och det är inte så kul att bada på badhus med.

Vi var på den nya sportbutiken i Bromma (Decathlon). Det är ju värstingbutiken för barn! Man får prova alla roliga grejer. Erik gick också loss och lekte med olika sorters skateboards och kickbikes (coolare ord för sparkcykel..). Där köpte vi cykelhjälm och en hoppboll till Alva.

Vi tittade på cyklar till Alva på decathlon också eftersom hon har en för 150 kr på blocket som är ganska ful, men funkar att lära sig cykla på. Vi har lovat att hon ska få en ny om hon lär sig cykla. Alla barncyklar på den affären var utan fotbroms! Är inte det konstigt?? Till och med de pytte små på 12"! Så där lär vi ju inte köpa någon cykel till Alva.

De har ett väldigt märkligt upplägg på självscanningen där. Man scannar själv och ingen står och tittar, sen ska man larma av alla varor genom att lägga ner dem i en låda. Alltså kan man låtsas scanna en vara och sen larma av den och gå ut, eller så kan man strunta i att scanna den också. Erik missade att scanna cykelhjälmen så det pep om oss när vi gick ut, men det var ingen som brydde sig. Vi fick själva gå till kassan och säga att det pep om oss. De verkar inte ta så hårt på stölder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback