Härlig dag i vårsolen

Jag, Alva och Tyra åkte till mamma idag. Alva längtade efter henne för det var ganska länge sen hon träffade mormor nu. Vi kom fram lagom till lunch och käkade lite. Efter lunchen mötte vi syster Jessica, Adam och Freja. Vi gick i samlad tropp till en parklek i närheten av mamma. En superbra parklek! Ny och fräsh med jätteroliga leksaker. Adam och Alva lekte som galningar en stund innan det var dags för mellis. Vi satt på några bänkar i solen och käkade mellis. Vi vuxna drack kaffe. Det är konstigt att kaffa smakar bättre utomhus i solen. Efter lite mer lek gick vi ner till vattnet och matade fåglarna. Alva åt mer bröd än hon slängde till fåglarna. 

När Roger skulle hämta Jessica, Adam och Freja sa jag att Adam gärna fick hänga med hem till mamma och äta med oss. Det ville han så klart så vi gick och handlade lite mat och åt tillsammans. Det märktes att barnen hade lekt myckte och fått väldigt mycket frisk luft för de var lite tjafsiga och sura på varandra, men det ordnade upp sig så fort de fick lite mat i magen. Då lekte de och flamsade som vanligt. Tyra (försökte) hängde med i flamset och satt och skrattade och skrek som en galning i matstolen. Det gjorde ju att Adam och Alva gick igång ännu mer! Herre gud vilket liv det var. Stackars mammas grannar... Stackars mamma! Hon lär ju ha däckat i soffan nu! 

Det är så skönt när man kan vara ute i flera timmar utan att behöva gå in någonstans för att värma sig!

Vad många utropstecken det blev i det här inlägget. Men det har verkligen varit en sån dag. En sån där med många utropstecken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback