Kolmården

Förra veckan var vi på kolmården. Vi bodde på Scandic Nord i Norrköping eftersom vildmarkshotellet var fullt. Vi var i parken två dagar och bodde på hotellet två nätter. Vi kom dit på Måndagen lagom till öppning. När iv packar ur vagnen och barnen ur bilen märker vi att vi glömt skötväskan hemma... Det var ingen fara för jag har världens bästa syrra som åkte med sin kille och hämtade den. Den stod där helt ensam och övergiven på uppfarten.

Första dagen gick vi på Bamses Värld, stora lekparken (som var grym!), åkte lådbil och klappade bondgårdsdjuren. Vi såg några djur också men koncentrerade oss på saker som vi misstänkte att syrran och hennes kille inte var så intresserade av. På vägen hem till hotellet den första dagen gick vi på tropikariet också. Det var superkul! De hade lösa små apor som satte sig på en en. Ett tag satt det fyra stycken på vagnen och det var inte lätt att hålla Tyras små tjocka fingrar från deras svansar! En satte sig på Eriks axel och bet han i örat. Där fanns också allt som sak finnas. Spindlar, ormar, en rackarns massa fiskar, hajar och rockor, krokodiler, sköddpaddor.

Andra dagen kom syster Linda och hennes kille dit. Då åkte vi safarit och gick på delfinshow, såg en massa djur och lekte lite i lekparken igen. Delfinshowen var så himla kul! Alla satt med tårar i ögonen och ståpäls på armarna. Utom Tyra som sov i Eriks famn.

Hotellet var så himla dåligt! Slö servitris i restaurangen, sämsta bäddsoffan jag sovit på och dålig frukost. Scandic Nord i Norrköping rekomenderas INTE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback