Rabarber på Italienska

Arla har börjat med kesella med rabarbersmak. På baksidan av möjlkpaketen har detta lanserats med ett recept som de kallar för Rabarber på Italenska. Man mosar eller hackar mandelskorpor och droppar över koncentrerad flädersaft. En varvar man det med den här kesellan och toppar med stött kardemumma och björnbär. Jag tog hallon för jag tycker det är lättare att få tag i. De kommer tyvärr från Spanien så vi får väl se om vi åker på EHEC nu..

Så här blev det i alla fall. De står i kylen och väntar på att Erik ska natta färdigt Alva. Får helt enkelt åter komma med om det var gott!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Mandelskorpor är nog godare som de är... Det här var ingen höjdare.

2011-05-28 @ 20:30:43
URL: http://dagensalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback