Höjdrädd?

Igår var vi på Junibacken på Djurgården. Det var jag, Erik, Alva, Alvas mormor och Kusin Adam. Superbra ställe! Det var dock tokmycket folk och vi fick köa i ca 30 minuter innan vi ens fick komma in, men de hade lite skoj utanför också så det kändes inte så jobbigt. Prussiluskan gick omkring och pratade med barnen och Kling eller Klang gick och plockade skräp. När vi väl kom in var det helt hysteriskt mycket folk. Helt omöjligt att hålla koll på barnen. Alva stack bara iväg och sicksackade bland alla människor och försvan på en sekund. Adam var lite lättare för han höll sig nära oss hela tiden. Det var jätte lång kö till caféet också så barnen var så himla hungriga när maten kom. de fick dela på en stor portion köttbullar och en liten portion pankaka. De ville bara ha pankaka, men vi kände på oss att de behövde lite riktig mat för att orka hela dagen.

De har ett tåg som åker genom Astrid Lindgrens sagor. Den åker ganska högt upp ibland och tydligen är Adam höjdrädd för han började gråta och sa att han skulle ramla. Mamma höll i honom och sa att det inte var någon fara. Han var så söt när han med darrig röst sa: "Håll i mig mormor! Håll i mig hårt!" I slutet åkte man igenom Bröderna Lejonhjärta som är lite läskig med en stor drake som lyser och rör sig. Där höll vi för ögonen på barnen.

Vi kommer garanterat åka dit igen, men då kommer vi nog försöka undvika att komma runt lunch. Antingen får man äta lunch någon annanstans och åka dit sen eller vara där när de öppnar och avsluta med lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback