Brudarna Björn + Adam

Idag träffades alla systrarna, mamma, Alva och Adam i Vällingby för lite shopping och mingel. Alva kissade på toaletten i Vällingby. Hon är en stoooor tjej nu brukar hon säga. Ända tills hon ska göra något hon inte riktigt vill eller orkar då är hon niten, niten, niten tjej (niten = liten).

Vi åt middag hos mamma allihop. Herre gud jag är helt slut i hjärnan ikväll. Det är ingen lätt sak att umgås mamma och fyra systrar. Vilket jäkla tjatter!! Pluss två barn runt 2 år.

Vi har fixat om vardagsrummet nu och då bytte vi ut hemmabio ljud grejerna mot virtuelt surround . Det är en högtalare som funkar som alla högtalare. Helt sjukt det låter som att ljudet kommer från sidorna. Har ingen aning om hur tusan det funkar. Tyvärr var den tokdålig att lyssna på musik i så nu har vi gjort om ena rummet i gäststugan till musikrum. Det var ingen lätt match. Gäststugan har varit vårt förråd så det är fullproppat med skräp som man inte vill kasta, men man vill inte ha det heller. Ni vet det där som man inte riktigt vet vad man ska ha det till, men man är bombsäker på att man kommer ha användning av det snart... Om man kastar det, tar det förmodligen bara någon dag innan man kommer på att man hade behövt just de där grejerna. Nu har vi rensat och lagt ut en massa saker på blocket så nu börjar det bli ordning. Vi ska försöka fixa ett fint skrivbord också till det andra rummet så man kan sitta och jobba eller plugga. Jag ska ju plugga lite på distans i höst. Ska läsa Logistik A på Högskolan i Gävle. 7,5 hp. Ska bli super kul. Tänkte ta Logistik B i vår om det går vägen.

Kommentarer
Postat av: Maria

haha adam är den nya generationens micke. förut var det alltid brudarna björn + micke.

2009-07-27 @ 13:26:04
URL: http://momo.webblogg.se/
Postat av: Lilla morbror

stackars Adam...



vet hur hemsk detta kan vara



hahaha

2009-07-27 @ 17:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback